2012. január 27., péntek

Az ételek spirituális energiája



 Minél magasabb az ember rezgésszáma, annál tökéletesebben működnek az illető fizikai és spirituális gyógyítási képességei. Minden dolog rendelkezik egyfajta "életenergiával", melyet gyorsan mozgó atomként képzelhetünk el. Egyes ételeknek magasabb az életenergia- szintje. A zöldségek és gyümölcsök életenergia- szintje a legmagasabb, amikor teljesen érett állapotukban még a fán vagy a tőkén vannak. Az ilyen frissen szedett, érett gyümölcsöt fogyasztva nagy adag életenergiát veszel magadhoz. Ennek eredményeképpen érzékelni fogod, hogy közvetlen étkezés után megemelkedik az energiaszinted, és javul a kedélyállapotod. 

 Az ételek életenergia- tartalmát többek közt a következő tényezők csökkentik:

 A főzés, a fagyasztás, a tartósítás, a liofilizálás, a mikrohullámon történő melegítés, főzés és a   párolás. Hasonló hatással vannak más elektromos berendezések is. Minden, ami elpusztítaná egy ember életenergiáját, elpusztítja a gyümölcsök, a zöldségek és a gabonafélék életenergiáját is. Vajon te túlélnéd ezt az eljárást?
A konyhában fontos még, hogy üveg- és porcelánedényeket használjunk, mert a műanyag legyengíti és leszigeteli a kristályenergiákat.

A keverés és a facsarás után a gyümölcsök és a zöldségek csupán húsz percig őrzik meg életenergiájukat. 

Az adalékanyagok a cukor, a fehér liszt, az ételfestékek és a tartósítószerek az egészséges ételeket megfosztják életenergiájuktól.

A permetezőszerek bizonyos élőlények elpusztítására szolgálnak, és agresszív energiáik jelen vannak a  gyümölcsökben, a zöldségekben, a gabonafélékben és az olajokban is, hacsak nem teszünk meg bizonyos lépéseket az eltávolításukra.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése