2012. január 26., csütörtök

Támogassuk tudatosan testünket is!


 

Sokat hallottunk és olvastunk a felemelkedésről. Vajon tudjuk-e, hogy szervezetünk is teljesen átalakul a felemelkedés folyamatában?!
 A 3D szén alapú testünk 5D szilícium alapú testté alakul. Ebben a folyamatban kiemelt szerepe van és lesz a kristályoknak, de a tudatos táplálkozásunknak is! Akik eddig is odafigyeltek étkezésükre, már tudják, hogy fontos a természetes, bioételek fogyasztása, mert az vagy amit megeszel!
Az egyik legfontosabb feladatunk szervezetünk méregtelenítése, és táplálása olyan kiegészítőkkel, amelyek nem szintetikusak.. A szintetikus anyagok megszakítják a test és a lélek közötti kapcsolatot.
Olyan táplálék kiegészítőket kell szedni, melyek szilíciumban gazdag növényvilágból származnak. Legfontosabb az aloe vera gyógynövényből készült gél,ami a táplálás mellet sejtszinten tisztít, hiszen szervezetünk tele van mérgekkel és az ételeinkben megtalálható adalékanyagokkal. Az esetlegesen megjelenő emésztési zavarokra a ginkgo, ami más területeken, mint pl. az agyi működés fokozása, idegrendszer megerősítésében és a hajszálerek tisztításában is segít. Tudjuk, hogy a fokhagyma is tartalmaz szilíciumot, ezért és a hajszálerek erősítése érdekében fokhagymatabletta javasolt. Ahhoz, hogy a szilícium felszívódjon, elegendő C-vitamint és kalciumot kell bevinnünk a szervezetünkbe! C- vitamin  felszívódása folyamatos, 12 órán keresztül tart, és ezt a zabkorpa teszi lehetővé, amibe beágyazták a C-vitamit.
  A zabkorpáról azt érdemes tudnunk, hogy szilícium tartalma 100-szorosa pl. a cékla szilícium tartalmának és a táplálkozási piramis csúcsán található. Elmaradhatatlan a kalcium, amivel a csontjainkat is erősíti, és segíti a szilícium felszívódását. 
A tiszta víz szerepe ebben a táplálkozási formában domináns. A 13 gyógynövényből összeállított, kellemes, fahéjjal ízesített gyógytea mellett tiszta víz fogyasztása is javasolt. Így napi 3,5- 4 liternyi minőségi folyadék bevitele is folyamatosan segíti a szervezet átalakulását. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése