2012. február 1., szerda

Gondolataink hatása az ételre


Fontos, hogy milyen gondolatokkal, milyen energiákkal, milyen érzelmekkel, milyen színekkel, milyen hangokkal, milyen hangulatokkal, milyen információkkal táplálkozunk. Ezek több mint 90%-ban járulnak hozzá az egészségünkhöz!

Az ételek értéke egészséged szempontjából nagyon fontos - de nem az étel fizikai minősége a fő szempont, hanem az étel energetikai és információ tartalma játszik döntő szerepet. Az energia- és információ-tartalom dönt abban, hogy egy étel segíti, vagy rombolja egészségedet.
Ha végiggondolod, ha tudatosítod Magadban, hogy milyen energiákat és információkat vesz fel egy étel, míg az asztalodra kerül, és azokat Te mind megeszed, meglepő élményben lesz részed.

Gondolataid, miközben megeszed az ételt, hatással vannak rá- pl. "ez megint rombolja az egészségem", "ettől megint hízom", "ami finom, az mind árt", "mi lesz, ha kirúgnak", "biztos megcsal a férjem/ feleségem, mert nem vagyok elég szép/ okos/ házias/ gazdag." ...stb.
Még az is lehet, hogy miközben eszel, és ezeket gondolod, megy a hírek a tv-ben, vagy a rádióban --> "megölték", "tönkrement", "felrobbant", "összeomlott", "felgyulladt", "tragikus balesetben életét veszítette? ... stb.-...és ezt mind, mind megeszed...

Szintén nem jó hatással bír az ételre, ha megy a háttérben a tv, rádió. Amit hallgatsz, nézel evés közben, azt a rezgést viszed be az étellel.

Nagyon lényeges, hogy mikor elültetsz egy növényt, öntözöd, neveled, ápolod, leszeded, feldolgozod, megeszed, vagy ha boltban megveszed, csakis szeretettel gondolj rá, küldj felé szeretetet!

Mielőtt hozzákezdesz az evéshez, küldj neki szeretetet és saját szavaiddal áldd meg az ételt. Ezáltal saját rezgésedre viszed az étel energiáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése